Heti horoszkóp 2022. január 24. – 2022. január 30. – A jövő mozgásai

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.22. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében igazi mágusként könnyedén tudod alakítani magad körül az események menetét, de ez ne csábítson könnyelműségre. A háttérben talán valaki éppen azon dolgozik, hogy ne menjen annyira simán minden körülötted. Vannak, akik nem tudják elviselni, hogy másnak náluk jobban alakuljon az élete. Légy óvatos!

A hét második felében pozitív visszajelzések és személyes sikerek növelhetik az önbizalmadat és ettől magabiztosabban, határozottabban léphetsz fel bizonyos helyzetekben. Vedd észre azonban azt is, hogy mindez nem biztos, hogy mindenkinek kedvére van a környezetedben és talán egyeseket arra késztet, hogy rosszindulatukat rajtad gyakorolják. Kerüld el ezeket az embereket, akiket most elárul egy-egy sanda megjegyzésük.

>>> Pénzügyi horoszkóp 2022-re

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében kedvező fejleményekre számíthatsz, különösen a pénzügyeidet illetően. Most feltárulhat előtted egy új lehetőség a vagyonod gyarapítására, de az is lehetséges, hogy előléptetés, vagy új izgalmas feladatok várnak rád hamarosan. Ragadd meg a pillanatot, amikor egy jó döntéssel kedvező szituációt teremthetsz meg önmagad számára, de közben azért igyekezz a környezeted igényeire is figyelni.

A hét második felében több helyről is kaphatsz pozitív visszajelzéseket önmagaddal kapcsolatban, amely hitet és erőt ad majd neked. Ezek a dolgok pedig stabil alapot adnak ahhoz, hogy most belevágj valami újba, érdekesbe. A hét végén nagy esély van arra, hogy egy különleges meglepetésben legyen részed.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.