Heti horoszkóp 2022. január 24. – 2022. január 30. – A jövő mozgásai

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.22. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében szükséged lehet a gyors gondolkodási képességedre és a kompromisszumkészségedre. Egy döntés most némi kockázattal jár számodra, de az eredménytől nagyon sokat várhatsz, így megéri az ezzel járó bizonytalanság. A hét végén jó alkalmad lesz arra, hogy megismerkedj valakivel, akivel már régóta szeretnél közelebbi kapcsolatba kerülni.

A hét második felében kissé kisimul a homlokod, mivel egy válság, vagy nehéz szituáció véget ér és te is többet tudsz törődni a családdal és a partnereddel. Egy kényelmes, laza hétvégére vágysz, ahol stressztől mentesen tudsz feltöltődni? Adj meg a testednek és a lelkednek mindent, amit csak lehet.

>>> Pénzügyi horoszkóp 2022-re

Bak – napi horoszkóp

A hét első fele a tervezés, szervezés és kommunikáció időszaka lesz számodra. Hasznos információkat gyűjthetsz egy folyamatban lévő munkához, vagy egy projekthez. Ha magánprogramot, például utazást szervezel, arra is rendkívül megfelelő lehet ez az időszak. Közben ugyanakkor figyelj a visszajelzésekre is, mert ez jól mutatja majd, hogy a megfelelő irányba haladsz-e.

A hét második fele egy intenzív kapcsolati problémát hozhat, mely a magánéletedre lehet elsősorban erőteljes kihatással. Egy kis utánajárással most érdekes titkot fedhetsz fel, de ez ne késztessen arra, hogy másokkal is megoszd azt, ami világossá vált számodra. Könnyen lehet ugyanis, hogy mindez konfliktusok és félreértések forrása lesz a jövőben, így érdemes kimaradnod abból, ami következik.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.