Heti horoszkóp 2022. január 24. – 2022. január 30. – A jövő mozgásai

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.22. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele az asztal melletti tevékenységé lehet, beleértve a papírmunkát, esetleg az adó, vagy egyéb jogi ügyek intézését is. Gyors és világos gondolkodásoddal most eredményes lehetsz, de közben ügyelned kell arra, hogy ne hagyj mindent az utolsó pillanatra, hiszen az számodra a hibák melegágya lehet.

A hét második felében élvezd egy kicsit az életet barátokkal és a családoddal, de különösen a partnereddel, akivel most minden esély megvan arra, hogy még szorosabb kapcsolatot alakíts ki. Ha az otthonodat, esetleg a munkakörnyezetedet szeretnéd egy kicsit kicsinosítani, akkor arra is kedvező lehet ez az időszak.

>>> Pénzügyi horoszkóp 2022-re

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében megnő az esélye annak, hogy egy szerencsés véletlen a kezedre játszik és valamely területen megnyílik a gyarapodás lehetősége előtted olyan módon, ahogyan mindeddig nem volt megszokott nálad. Mindezek a változások új kapcsolatokat és egy utazást is előre jelezhetnek számodra a közeljövőben.

A hét második felében felfedezhetsz egy titkot, mellyel kapcsolatban már régóta motoszkált benned egy gyanú. Keresd a válaszokat, nyomozz és vitasd meg mindezt a közvetlen környezeteddel. Mindeközben pedig nemcsak a külvilágról, hanem önmagadról is megtudhatsz valamit, ami hasznos lehet később és fel tudod majd használni a döntéseidnél.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.