Heti horoszkóp 2022. január 24. – 2022. január 30. – A jövő mozgásai

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.22. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében kiderülhet, hogy valamiben neked volt igazad, ami olybá tűnhet egyeseknek, mintha előre láttad volna a jövőt. Pont emiatt a jövőben talán jobban odafigyelnek a szavaidra, így igyekezd gondosan megválogatni azokat. Nagyobb figyelem, nagyobb felelősséggel is jár, ennek légy tudatában, amikor most elmondod a véleményedet valamiről.

A hét második felében gondolataidat egy rejtély foglalhatja le egy olyan témában, amellyel eddig talán csak felületesen foglalkoztál. Most igazi titokvadásszá válhatsz, mivel agyad sokkal részletesebben képes lesz értelmezni a kapott információkat. Egy fontos dologban viszont változhat a véleményed és győzni fognak benned a józan gondolatok.

>>> Pénzügyi horoszkóp 2022-re

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében ébernek és nagyon körültekintőnek kell lenned, mivel könnyen válhatsz egy szándékos, vagy véletlen félrevezetés áldozatává. Ezekben a napokban légy kifejezetten figyelmes, ha olyan híreket hallasz, melyeket túlságosan könnyű elhinni, mivel egyszerűnek tűnő megoldást, vagy magyarázatot kínálnak egy valójában bonyolult problémára.

A hét második fele a belső egyensúly érzését, a harmóniát és az elégedettséget hozhatja az életedbe. Egy nagyon fontos és elhúzódó ügylet végére kerülhet most pont, ami felszabadítóan hat majd rád. Valakivel, aki fontos számodra egyre erősödő kötődést éreztek majd egymás iránt. Ezek a napok komoly hatással lehetnek a jövőd alakulására.

.