Heti horoszkóp 2022. február 21. – február 27. – A szív és az ész harcai

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.19. 16:00

A Rák most segíteni próbál valakin, a Vízöntőnek valaki teszteli a nagylelkűségét. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első időszakában erős igényt érezhetsz arra, hogy kitűnj a tömegből és a szabadság utáni vágy is felerősödhet benned. Egyesek számára a viselkedésed esetleges megváltozása talán furcsának tűnhet, de most ezzel nem kellene törődnöd. Kövesd azt, amit a szíved diktál és hallgass egy megérzésre is.

A hét végén jó híreket kaphatsz, ami optimizmussal tölt majd el és arra ösztönöz, hogy új terveket készíts. Lehet, hogy egy utazás is képbe kerül most, ami lehetővé teszi, hogy új szemszögből tekints a világra és új kapcsolatokat építs. A szervezőkészségedre is nagy szükséged lesz, hogy a tervezett programokat zökkenőmentesen végre tudd hajtani.

>>> Itt találod a többi horoszkópodat

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében szinte mágikus hatással lesznek rád a csillagok, ami ideális alkalmat teremt egy kis huncut romantika számára is. Most még olyasmi is megfordulhat a fejedben, amit előzőleg túlzásnak, vagy nem helyénvalónak tartottál, de hidd el, hogy a szerelemben nincsenek határok. Amit mindketten szeretnétek, az rossz nem lehet.

A hét második felében egy kis luxust csempészhetsz a mindennapokba azzal, hogy megvásárolsz valamit, amire egy ideje vágysz. Meglepetésedre mindezt a környezeted is könnyedén feldolgozza és még élvezheted az elismerő szavakat is. A tisztelet, amely feléd árad magabiztossá tesz, amitől a vonzerőd is nagyban megnövekedik. Rajtad áll, hogy ezzel mit kezdesz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.