Heti horoszkóp 2022. február 21. – február 27. – A szív és az ész harcai

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.19. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első fele remek alkalmat ad számodra, hogy változtass egy régi beidegződésen, vagy egy kis színt vigyél a mindennapokba. Légy rugalmas és nyitott, amikor egy lehetőség, vagy egy kedvező ajánlat kerül eléd, mert jó esély van arra, hogy az lesz a megfelelő számodra. Most egy feszült kapcsolatodban megtörhet a jég, különösen akkor, ha egy kis humort is bevetsz ennek érdekében.

A hét második felében a nagylelkűségedet teszi próbára valaki azzal, hogy olyasmire kér, ami azért még neked is túlzásnak tűnik. Mielőtt döntesz, gondold át, milyen hatással van ez a dolog rád és ügyelj arra, hogy ne vállalj túl nagy kockázatot, vagy terhet. Néha jobb az elején nemet mondani, mint később egy problémahalmazt görgetni magunk előtt.

>>> Itt találod a többi horoszkópodat

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében lelkesnek és felszabadultnak érezheted magadat, mivel sorban érkezhetnek be a jó hírek és a pozitív visszajelzések veled kapcsolatban. Most vonzerőd megnövekedik és könnyebben tudod majd érvényesíteni az akaratodat is. Ha kedvezményt, vagy előnyt szeretnél elérni valahol, most jó eséllyel a legtöbbet hozhatod ki egy helyzetből.

A hét második felében erős lesz benned az együttérzés és talán még olyan helyzetekben is segíteni szeretnél, amely eddig nem nagyon érintett meg. Ha jó lehetőséget látsz, tedd meg, de közben ügyelj arra is, hogy ne adj teret azoknak, akik ebben a helyzetben visszaélnek az emberek jóindulatával. A hét végén egy kellemetlen találkozás várhat rád egy régi ismerőssel, melyhez komoly önuralomra lesz szükséged.

.