Heti horoszkóp 2022. február 21. – február 27. – A szív és az ész harcai

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.19. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében, ha nem vigyázol eléggé, ellentétbe keveredhetsz valakivel, különösen akkor, ha nem tudsz egy váratlan helyzetben uralkodni az érzelmeiden. Ne feledd, hogy ami elhangzik, azt már nem lehet meg nem történtté tenni még akkor sem, ha utóbb megpróbálod helyrehozni valahogy.

A hét második fele optimizmust és boldogságot hoz számodra. A szerencse is melléd szegődik valamiben, ami azt eredményezi, hogy vállalhatsz akár egy kis kockázatot is. Ügyelj azonban arra, hogy a siker végül ne tegyen könnyelművé, mert azért az nincs kőbe vésve, hogy innentől bármit teszel, az jól sül el.

>>> Itt találod a többi horoszkópodat

Bak – napi horoszkóp

A hét első fele szenvedélyt, romantikát hozhat az életedbe, de élénken tartja benned a kreativitás lángját is. Most remek érzékkel tudod kiválasztani, milyen módon jelenj meg a nyilvánosság előtt és a belőled sugárzó erővel szinte mágusként bánhatsz. Ha egy új kapcsolatot kezdeményeznél valakivel, keresve sem találhatnál jobb időszakot erre.

A hét második felében belső nyugalom és egyensúly jellemez majd, ami segít abban, hogy új ismeretségekre, barátságokra tegyél szert, de lehetőséget ad arra is, hogy megtaláljon egy új szerelem. Ezekben a napokban arra is alkalmad lehet, hogy a környezetedben valakit, aki kibillent az egyensúlyból, segíts akár tanáccsal, akár csak azzal, hogy türelmesen végighallgatod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.