Heti horoszkóp 2022. február 21. – február 27. – A szív és az ész harcai

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.19. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében egy erős egyéniség befolyását érzed majd magadon, akár még úgy is, hogy az illető nincs a közeledben és mindennek az alapja talán az ő emléke, vagy tisztelete. A szakmai életed és a magánéleted most egyensúlyban lehet és ezt még az sem tudja megzavarni, hogy valaki megpróbál kellemetlenkedni egy számodra fontos emberrel való viszonyodban.

A hét második fele szerencsés fordulatokat és optimizmust hozhat számodra, melytől az eddigieknél is pozitívabb gondolatok áraszthatják el az elmédet. Most indulhat egy új tervezési szakasz az életedben úgy, hogy egy extra jövedelem ígérete miatt a lehetőségeid minden tekintetben jobbak lesznek az eddig megszokottnál.

>>> Itt találod a többi horoszkópodat

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében belső késztetést érezhetsz arra, hogy valakinek segíts egy változás elindításában. Ehhez most az erőd és a hited is elegendő lesz, de mindez önmagában nem mentheti meg az illetőt egy esetleges kudarctól. Nem biztos ugyanis, hogy elegendő a te tenni akarásod. Az is kell, hogy ő maga is megtegye a szükséges lépéseket. Ne feledd, csak azon lehet segíteni, aki maga is akarja ezt.

A hét második felében egy kellemetlen, vagy félreérthető élethelyzet miatt az életedben meglévő harmónia elillan egy időre, mindez pedig feszültséget, szorongást hozhat a mindennapjaidba. Ahhoz pedig, hogy az egyensúly helyreálljon, arra lesz szükség, hogy rugalmasan állj hozzá pár dologhoz és ha kell, belemenj némi kompromisszumba is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.