Heti horoszkóp 2022. február 21. – február 27. – A szív és az ész harcai

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.19. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében talán neked lesz szükséged némi érzelmi támogatásra a családtól, vagy a partneredtől, mivel előkerülhet egy régi emlék, vagy személy a múltból és ettől egy kicsit sebezhetővé válhatsz. Szerencsére olyan közegben élsz, ahol mindig számíthatsz a támaszra, ha éppen szükséged lenne rá.

A hét második felében egy jónak tűnő ajánlatról kell döntened. Egy könnyű pénzkereseti lehetőség mindig csábító, különösen, ha azt hallod az ajánlattevőtől, amit hallani szeretnél. Az természetes, hogy jó lenne kevesebb stressz mellett élni, de nem biztos, hogy pont ez az ajánlat lesz a megoldás erre. Vigyázz, hogy ne te légy áldozat!

>>> Itt találod a többi horoszkópodat

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében lelkileg érzékenyebb lehetsz a szokásosnál. Mélyebben érintenek majd a veled történtek és mélyebben éled meg a kapcsolati viszonyaidat is. Ha úgy érzed, hogy valakivel kapcsolatban elvarratlan szálak vannak, vagy tisztázó beszélgetésre van szükség, akkor ezek a napok kiválóak lehetnek arra, hogy mindezekkel foglalkozz.

A hét második felében viszont már a küzdőszellem lehet az, amely meghatározza a napokat. Lehet, hogy a saját jogaid érdekében, de az is elképzelhető, hogy valaki más védelmében aktivizálhatod magadat. Mindezt különösen akkor váltja majd ki belőled egy élethelyzet, ha a becsület és a tisztesség forog kockán.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.