Heti horoszkóp 2022. február 21. – február 27. – A szív és az ész harcai

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.02.19. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében alkalmad nyílhat arra, hogy egy régi kapcsolatot felújíts, vagy egy kihűlt viszonyt felmelegíts. Talán vannak benned még tüskék vagy kétségek az illetővel kapcsolatban, de abban biztosan igazad van, hogy érdemes ezeken már túllépni. Tedd meg hát az első lépést, mert talán csak ennyire van szükség. Ha pedig netán elutasításban lesz részed, legalább tudod, hogy te mindent megtettél.

A hét második felében a siker és a boldogság talál meg. Tele lehetsz jobbnál jobb ötletekkel, pozitív gondolataid támadnak és egy fontos találkozás is vár rád. Most egy kicsit úgy érezheted magad, mintha körülötted minden és mindenki a te érdekedben cselekedne. Valóban jól alakulnak a dolgaid, de egy valakire közben figyelj oda. Ő nem biztos, hogy tényleg a barátod.

>>> Itt találod a többi horoszkópodat

Szűz – heti horoszkóp

A hét első fele a lelki közeledés napjait hozhatja számodra. Társaddal most még közelebb kerülhettek egymáshoz, ha pedig egyedülálló vagy, a lelki társad meglelése sem lehetetlen. Az érzékenység, mely most belőled árad, érezhető lesz az arra fogékonyak számára, így szinte odavonzod magadhoz azokat, akik érezni akarják a körülötted kavargó, szinte gyógyító lelki erőt.

A hét második felében egy, talán a múltban gyökerező, kapcsolati feszültséged tör hirtelen a felszínre, úgy, mint amikor egy lassan cseppekkel töltődő pohárból egyszer csak elkezd patakokban folyni a víz. Érzékeny időszak ez, ami magában hordozhatja a probléma megoldását, de annak elmérgesedését is. Légy óvatos, vékony jégen táncolsz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.