Heti horoszkóp 2022. március 7. – március 13. – Hittel és erővel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.03.05. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a szíved az, amely irányt szab a cselekedeteidnek és legyél bármilyen erős és reális, nehezen tudsz csak majd parancsolni az érzelmeidnek. Éppen ezért ezekben a napokban ne kezdj bele kapcsolati problémák megtárgyalásának, a nehéz beszélgetéseket inkább igyekezd egy későbbi időpontra eltolni.

A hét második felében szereped és felelősséged lehet abban, hogy valaki, aki közel áll hozzád, túljusson élete egy válságos időszakán. Mutathatsz most jó példát, segíthetsz tevőlegesen is, de légy óvatos, ne te legyél az, aki végül egyedül cipeli a terheket. Egy dolog valakit támogatni és egy másik, helyette mindent megtenni.

>>> Itt van a havi horoszkóp is

Bak – napi horoszkóp

A hét első felében veled történő pozitív dolgok látszólag talán a szerencsének köszönhetőek, de ezek mögött valójában nagyon komoly munka és kitartás áll részedről. Úgyhogy ne érezd magadat rosszul, amikor ezekben a napokban szinte elhúzol a környezeted mellett és sokkal messzebb jutsz, mint bárki. Sokat tettél érte, meg is érdemled!

A hét következő időszakában éles elmével, őszintén és magabiztosan kell kommunikálnod, ami lehetővé teszi, hogy a nélkül érj célba, hogy az ehhez vezető utat a környezeted erőszakosnak értékelje. Most nagyon ügyesen kell tárgyalnod és egy ponton kompromisszum késznek is kell mutatkoznod és akkor körülötted minden úgy alakulhat, ahogyan azt előre eltervezted. Fellépésed most a magánéletedre is pozitív hatással lehet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.