Heti horoszkóp 2022. március 7. – március 13. – Hittel és erővel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.03.05. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében nagy örömmel veszel részt olyan eseményeken, találkozókon, ahol sokan vannak jelen és a szokásosnál könnyebben alakítasz ki új kapcsolatokat is. Az, hogy most könnyebben ismerkedsz, megnöveli annak is a lehetőségét annak, hogy olyan valakivel hozzon össze a véletlen, aki esetében nem működnek benned a szokásos gátlások és akár még olyasmire is kapható leszel, amire még soha senki sem tudott rábeszélni.

A hét második felében egy kockázatvállalás pozitív eredményhez vezet, ez azonban nem szabad, hogy arra sarkalljon téged, hogy ezután gyakrabban menj bele kockázatos szituációkba. Ne feledd, ez esetben valószínűleg a kivétel erősítheti a szabályt. Ezekben a napokban a szokásosnál több papírmunka várhat rád, ami különös figyelmet igényel majd a részedről.

>>> Itt van a havi horoszkóp is

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében mélyen elgondolkodtathat egy hír, vagy esemény és arra késztethet, hogy utána eredj egy rejtélynek, vagy egy olyan információnak, amiről érzed, hogy valami nem stimmel vele. Az ismeret azonban, melyet most megszerzel, arra inspirálhat, hogy változtass valamin az életedben és másokat is erre biztass.

A hét második felében kiderülhet, hogy egy aggodalmad nem volt alaptalan és új tervet kell készítened, amely az életed egy fontos területét is érinti. Mielőtt azonban konkrét lépéseket tennél, tájékozódj alaposan. Egy új dolog mindig lehetőség is egyben és neked, ha már így alakult, érdemes ebből a szituációból is a legtöbbet kihozni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.