Heti horoszkóp 2022. március 7. – március 13. – Hittel és erővel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.03.05. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele békét és harmóniát hozhat az életedbe, amitől egy kis időre elfeledkezhetsz minden gondról és bánatról, ami emésztett az elmúlt időszakban. Ezekben a napokban hamarabb eshetsz a könnyelműség hibájába is, így légy óvatos most, amikor vállalásokat teszel, mert utóbb talán kellemetlen lesz, ha valaki számon kéri mindezt rajtad.

A hét második felében szorgalmad és kitartásod nem várt eredményt hozhat és ehhez ezúttal a szerencsének is lehet majd némi köze. Most nagyon fontos lenne, hogy a sikert ne kísérje egy könnyelmű döntés, melynek a végén azt kellene majd mondanod: könnyen jött, könnyen ment.

>>> Itt van a havi horoszkóp is

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében olyan helyzet adódhat, hogy valakitől kedvezményt, vagy kedvezőbb elbírálást kérhetsz, de a szívességért cserébe később neked is meg kell majd tenned valamit. Mindennek ára van, de ez esetben ez számodra is kifizetődő ügylet lehet, nem beszélve a dolgok érzelmi vonatkozásairól. Könnyen nyerhetsz ugyanis most egy támogató barátot is.

A hét második időszakában erőteljes meggyőző erővel rendelkezel majd, így könnyedén eléred, hogy meghajoljanak az emberek a véleményed előtt. Igyekezz azonban ezt a képességedet finoman használni, ne érezze a másik fél azt, hogy erőszakos, vagy fenyegető vagy, még akkor sem, ha közben túlzottan belelendülsz az érvelésbe.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.