Heti horoszkóp 2022. március 7. – március 13. – Hittel és erővel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.03.05. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében személyes kapcsolataid intenzívekké válhatnak, melyben komoly része lehet annak a dinamizmusnak is, amely most belőled árad. Keress lehetőséget arra, hogy szenvedélyedet levezesd valahol, olyan módon, hogy ne sebeket, hanem örömet okozz vele másoknak és önmagadnak is. Ezek a napok kiválóak arra is, hogy valami új dologba fogj bele. Ha eddig haboztál is ez ügyben, most ennek vége lehet.

A hét vége egy kicsit nem magadról, hanem valakinek a megsegítéséről szólhat, aki közel áll hozzád. Lehet, hogy most számodra elsődleges fontosságú lesz, hogy segíts az illetőnek és ennek érdekében átmenetileg háttérbe szorítod a saját érdekeidet is. A hét utolsó napjaiban viszont figyeld a híreket, mivel könnyen lehet, hogy egy váratlan, téged is érintő szerencséről értesülsz.

>>> Itt van a havi horoszkóp is

Halak – heti horoszkóp

A Hét első felében okkal lehetsz optimista és önbizalommal teli. Most friss tervekkel és nagy gondolatokkal lehet tele az elméd és komoly lehetőséged adódhat arra, hogy feszegesd a saját határaidat is. Most minden, ami a boldogságodat és az egészségedet szolgálja, duplán hasznosul, így koncentrálj a mozgásra, a helyes táplálkozásra és a pozitív gondolkodásra.

A hét második felében valaki sikerrel pályázhat az együttérzésedre és a segítségedre, amikor bajba kerül. Ezekben a napokban ugyanis olyan lelki erővel bírsz, ami képesé tesz a másokról való hatékony gondoskodásra is. Adj magadból bátran, de közben légy figyelemmel arra is, ha ki akarnak használni. Maradjon belőled saját magad számára is.

.