Heti horoszkóp 2022. március 7. – március 13. – Hittel és erővel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.03.05. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében intenzív energia áradhat belőled, amely alól szinte senki sem tudja kivonni magát a környezetedben. Erőteljesen veted bele magad az élet szinte minden területébe, önbizalmad nő, melyet csak tovább erősít, hogy a környezeted felől is rengeteg pozitív visszacsatolást kapsz, a megjelenésedre és a munkádra egyaránt. Ezek a napok fokozottan alkalmasak arra, hogy új ismerősöket, barátokat, vagy akár egy friss partnert szerezz.

A hét második felében extrém módon tudsz hatni az emberekre, erős mentális kisugárzásod lehet, remekül tudsz majd érvelni és szinte mindenkit meg tudsz győzni az igazadról. Ha eladnál valamit, csapatot szerveznél magad köré, most remek alkalmat találhatsz rá. Ha pedig valakihez szeretnél közelebb kerülni, vagy megismerkedni vele, keresve sem találhatnál jobb időszakot erre.

>>> Itt van a havi horoszkóp is

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első fele egy kellemetlen találkozót hozhat, ahol egy választást, vagy egy döntést akarnak majd kicsikarni tőled. Legyen bármi is ez, ne írj alá semmit, amíg az ügy minden lehetséges következményével nem szembesültél. Nehogy utólag derüljön ki, hogy valamire, ami mindent megváltoztathat, nem gondoltál.

A hét második felében érzékenyebbé válhatsz, amit egy negatív hír, vagy várakozás okoz, amely talán bizonytalanságot hoz a mindennapjaidba. Igyekezz azonban elkerülni, hogy a helyzet túlságosan rányomja a bélyegét az életed egyéb területeire, különösen, ami az emberi kapcsolataidat illeti. Mindez amúgy sem tart sokáig, hamarosan tisztább lesz körülötted a kép.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.