Havi horoszkóp 2023. február – Az esemény

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2023.01.29. 16:00

A Rák körül egy hír felfordulást hozhat, a Nyilasban felszabadulhat egy gátlás. Havi horoszkóp, február.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy izgalmas esemény, változást hozhat a mindennapjaidba és csökkentheti a benned dolgozó stressz mértékét. Most szabadabban tudsz gondolkodni, könnyebben ismerkedsz, élsz szociális életet, de jó időszak ez vizsgákra, megbeszélésekre és vásárlásokra is. Ha kedvező benyomást keltenél, vagy kedvezményt kérnél, ennél jobb időszakot keresve sem találhatnál ezekre.

A hónap közepe az év legjobb időszaka lehet számodra a magánéletben, mivel most vonzónak, népszerűnek érezheted magadat és a belőled sugárzó erő és báj rabul ejtheti a közeledben lévőket. Ne lepődj meg, ha ezekben a napokban váratlan helyekről keresnek meg, vagy kapsz ajánlatot és azon sem, ha egy napon valaki egyértelművé teszi, hogy erősen vonzódik hozzád.

A hónap utolsó napjaiban kerüld a kockázatot és a bizonytalan eredetű termékek vásárlását, mivel most nagyobb az esélye a szokásosnál, hogy valaki a te nyitottságodat és bizalmadat akarja felhasználni a saját gazdagodására. Ezekben a napokban kiemelten ügyelj a törvénytisztelő és tisztességes viselkedésre is, mert egy kétes helyzetben most szinte biztos, hogy nem sikerül elkerülnöd egy kellemetlen büntetést. >>> Itt a heti friss horoszkóp is

Bika – havi horoszkóp

A hónap eleje izgalommal vegyes várakozással és egy kellemes meglepetéssel járhat. Ha most egy lehetőség megnyílik előtted, figyelj a megérzésedre még akkor is, ha valaki igyekszik lebeszélni arról, hogy kövesd az álmaidat. Ezekben a napokban fontos szerepet játszhatsz közvetítőként egy családi, vagy munkahelyi vitában.

Ha egyedülálló vagy, a hónap közepén jó esély van arra, hogy tökéletes partnert találj az előtted álló időszakra, vagy akár hosszabb távra is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor pedig számíthatsz a meglévő kapcsolatod virágzására. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak kreatív projektek beindítására is.

A hónap végén váratlan események, vagy hírek hatására szorongást és bizonytalanságot érezhetsz és ebben az időszakán nagyobb szükséged lehet az alkalmazkodóképességed gyakorlására is. Egy félreértés miatt nehézségekbe ütközhet a kommunikáció fenntartása valakivel, aki elengedhetetlenül szükséges számodra a továbblépéshez. A helyzet megoldása valószínűleg egy harmadik személy kezében lesz majd. >>> Itt a heti friss horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.