Havi horoszkóp 2023. február – Az esemény

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2023.01.29. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy kisebb számvetésre kerülhet sor önmagadat illetően és úgy érzed majd, lezárult egy időszak az életedben és egy új kezdődik el. Tehetsz fogadalmat is, de a legjobban akkor jársz, ha egyből belekezdesz valamibe, amit már egy ideje tervezel, de valahogy sohasem volt lelkierőd meg is csinálni. Most sikerrel járhatsz és meg fogod látni, csak az első lépések nehezek, a többi már jön magától.

A hónap közepén az év egyik legsikeresebb időszaka következhet el számodra és ez valószínűleg éppen a pénzügy területén érvényesíti a hatását. Talán valamely régi befektetésed kezd el fialni, de az is lehet, hogy egy kis szerencse is keveredik a szürke hétköznapokba és végre a te számodat húzzák ki valamilyen sorsoláson. Persze ez csakis akkor lehetséges, ha rész is veszel a játékban. Tudod, magától semmi sem történik meg, neked is kell tenned érte.

A hónap végén megnövekedik benned a kockázatvállalási hajlandóság és felszabadul néhány régi gátlás is, ami, ha nem figyelsz, még veszélyes is lehet rád nézve. Bármibe is vágsz, az eszed a helyén legyen, nehogy a végén elveszítsd, amiket olyan sok időn át kemény munkával szereztél meg magadnak. Ezekben a napokban óvakodj az ismeretlen emberek furcsa ajánlataitól is. >>> Itt a heti friss horoszkóp is

Bak – havi horoszkóp

A hónap elő felében keményen kell dolgoznod, ha azt szeretnéd, hogy körülötted a dolgok úgy alakuljanak, ahogyan azt szeretnéd. Ebben az időszakban valakik azt tesztelhetik, mennyire kitartó vagy, ha egy célt el akarsz érni. Vagy azért, mert több információt szeretnének rólad, vagy azért, mert veled ellentétesek a céljaik. Te csak ragaszkodj a saját utadhoz és ne reagálj egy esetleges provokációra sem.

A hónap közepén kelleme meglepetésben lehet részed, ami izgalmas, pozitív változásokat hozhat az életedbe. Ebben az időszakban új emberekkel is megismerkedhetsz, de egy régebbi ismeretség is átfordulhat komolyabb kapcsolatba.

A hónap végére az önbizalmad és pozitív hozzáállásod hozzásegít abban, hogy jó benyomást tegyél valakire, aki nagyban hozzá tud járulni a sikeredhez. Ebben az időszakban jó esélyed van arra, hogy valódi előrelépést tegyél. A hónap utolsó napjai egy rövid utazást is hozhatnak számodra. >>> Itt a heti friss horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.