Havi horoszkóp 2023. február – Az esemény

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2023.01.29. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában erősebb lehet benned a kockázatvállalási hajlandóság és felszabadul néhány régi gátlás is, ami akár még veszélyes is lehet rád nézve. Bármibe is vágsz, az eszed a helyén legyen, nehogy veszélyeztesd az eredményeket, amiket olyan sok időn át kemény munkával szereztél meg magadnak. Ezekben a napokban különösen óvakodj egy ismeretlen ember furcsa ajánlatától. 

A hónap közepén számvetésre kerülhet sor az életedet illetően, mivel úgy érzed, kezd lezárulni egy időszak az életedben és hamarosan egy új kezdődik el. Tehetsz fogadalmat is, de a legjobban akkor jársz, ha mihamarabb belekezdesz abba, amit már egy ideje tervezel, de valahogy sohasem volt lelkierőd meg is csinálni. Most már sikerrel járhatsz és meg fogod látni, bár az első lépések nehezek, a többi már jön magától.

A hónap végén az év talán legjobb időszaka következhet el számodra, ami valószínűleg éppen a pénzügyi területen mutatkozik meg. Talán valamely régi befektetésed kezd értelmet nyerni, de az is lehet, hogy hirtelen Fortuna is melléd áll és végre egyszer a te számodat húzzák ki valamilyen sorsoláson. Persze ez csakis akkor lehetséges, ha rész is veszel a játékban. Önmagától semmi sem történik meg, neked is kell tenned érte! >>> Itt a heti friss horoszkóp is

Szűz – havi horoszkóp

Ha megteheted, a hónap elején szakíts némi időt egy kis pihenésre, kikapcsolódásra valahol és tölts el néhány napot a szeretteiddel. Az ezekben a napokban kapott és adott szeretet ugyanis sokszorosan hasznosul majd és hosszú időre táplálja a lelkedet. Mindez pedig alapja lehet egy rendkívül produktív időszaknak az életedben, így a pihenésre fordított idő inkább hasznot hoz, mint veszteséget.

A hónap közepén alkalmad nyílik egy kis kísérletezésre, mivel közelébe kerülsz olyan új dolgoknak, melyekről eddig csak olvastál, vagy hallottál. Ne sajnáld az időt, hogy megismerd a technika új vívmányait, hiszen neked is haladnod kell a korral és fel kell venned az élet mai ritmusát minden területen. Az ilyesmi ráadásul növeli a versenyképességedet is.

A hónap végén tisztáznod kell egy félreértést, amely megterheli a kapcsolatodat valakivel, aki fontos számodra. Az ügy bosszantó lehet számodra, mivel egy ilyen eset teljesen feleslegesen kelt bizalmatlanságot. Érdemes lehet kiderítened, mi, vagy éppen ki okozta a feszültséget, könnyen lehet, hogy érdekes információra bukkansz most valakivel kapcsolatban. >>> Itt a heti friss horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.