Havi horoszkóp 2023. február – Az esemény

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2023.01.29. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszakában tiszta fejjel, világos gondolatokkal és kreatív ötletekkel telve éled a mindennapokat, amelyek lehetőséget adnak számodra, hogy valami új dologgal próbálkozz, pályázatot adj be, belekezdj egy tanulási folyamatba, vagy akár arra, hogy letegyél egy vizsgát. Ezekben a napokban arra is számíthatsz, hogy egy beszélgetés, vagy találkozó egyszer csak váratlan irányt vesz.

A hónap közepén egy problémát kell megoldanod, vagy egy elveszett tárgyat kell megtalálnod, amelyben segíthet az, ha a dolgokat ezúttal egy másfajta nézőpontból próbálod szemlélni. Ezekben a napokban közvetlenséged és hozzáállásod lenyűgözhet valakit, akivel szorosabb kapcsolatba kerülhetsz, és aki igyekszik segíteni neked egy számodra nagy jelentőséggel bíró dologban.

A hónap végén egy kellemetlen meglepetés érhet, amely egy késésből és az azzal kapcsolatos kommunikációs nehézségből adódhat. A negatív tapasztalat egyben egy váratlan pozitívumot is hozhat, amely legvalószínűbben egy múltbéli élmény újraélését jelentheti számodra. Ezekben a napokban bepillantást nyerhetsz egy titok mögé, de nem biztos, hogy amit ott találsz, annak maradéktalanul örülni fogsz. >>> Itt a heti friss horoszkóp is

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban örömhírt kaphatsz, de egyben feladatot is. Komoly szerepe lehet a sikerben a határidőnek, így erre most különös figyelmet kell szentelned, ha nem akarsz úgy emlékezni ezekre a napokra, mint az elszalasztott lehetőségek időszakára. Fordíts nagy figyelmet most az egészségedre is, kerüld az ellenőrizetlen ételeket, italokat nehogy egy váratlan és kellemetlen meglepetéssel végül az ügyeleten találd magadat.

A hónap közepén fordíts több figyelmet a testmozgásra és igyekezd az energiáidat ebben levezetni. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy konfliktus miatt nagy szükséged lesz az önuralmadra, aminek hiányában komoly kellemetlenség érhet, melynek hosszabb távú kihatásai is lehetnek. Próbál a dolgokat a másik fél szemszögéből is nézni, még ha ez nagyon nehezedre esik ebben a helyzetben, akkor is.

A hónap vége felé nagy öröm érhet, mivel egy régóta vágyott siker most hirtelen bekopogtathat az ajtódon és ez felülír majd benned minden negatívumot, amit az eddig elvégzett munka és szenvedés jelentett. Az egyensúly, amely benned így létrejön, kárpótolni fog és egészen más színben láthatod a világot is, amely körbevesz. >>> Itt a heti friss horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.