Havi horoszkóp 2023. február – Az esemény

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2023.01.29. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első harmadában arra kell készülnöd, hogy eléred a céljaidat, sikereket könyvelhetsz el, de mindezekért sokkal keményebben és hosszabb ideig kell küzdened, mint amire számítottál. Ne hagyd, hogy eltántorítson mindez, ragaszkodj minden esetben azokhoz az alapokhoz, értékekhez, amelyek eddig is irányt mutattak számodra, még akkor is, ha azt érzed, körülötted mindenkinek kezd elmenni a józan esze. Ezekben a napokban egy provokációt is ki kell védened, készülj fel rá!

A hónap közepén egy olyan váratlan esemény rázza fel körülötted a közvéleményt, amely várhatóan alapvető hatással lehet mindenki terveire, így a tiédre is. A sikered most a rugalmasságodon és a kreativitásodon is múlik, de készülj arra is, hogy komoly erőfeszítések várnak rád. Ezek a napok feszítettebb pénzügyi tervezést is igényelnek tőled, de komoly gondokkal ezen a területen végül nem kell számolnod.

A hónap utolsó időszaka nyugalmat, harmóniát és egyensúlyt hoz az életedbe és egy olyan sikert, amelyet szinte mindenki értékelni fog a környezetedben. Ezekben a napokban egy kicsit több időt tölthetsz pihenéssel, regenerálódással, de ügyelned kell arra is, nehogy úrrá legyen rajtad a lustaság, motiválatlanság. A hónap végén egy friss kapcsolatod olyan gyorsan véget ér, mint amilyen gyorsan kialakul. >>> Itt a heti friss horoszkóp is

Halak – havi horoszkóp

A hónap első napjai alkalmasak lehetnek egy kis újratervezésre, ami a céljaidat illeti, és ami jelentheti azt is, hogy csak pár dolgot kell áttervezned, de megvan a lehetősége annak is, hogy teljesen új irányokat kell megszabnod saját magad számára. Mindehhez pedig szükséged lehet egy kis összegzésre, melyre egy jeles időpont az életedben kiváló alkalmat ad.

A hónap közepén komoly akaraterőre lehet szükséged ahhoz, hogy egy régóta esedékes változtatást megtegyél az életmódodban. Jelenthet ez több mozgást, egészségesebb táplálkozást, de akár azt is, hogy megszabadulsz végre néhány mérgező kapcsolatodtól és az életedet a továbbiakban olyan emberek társaságában éled le, akik igazán szeretnek és tisztelnek téged.

A hónap vége számodra jó híreket hoz, amely jelenthet egy szerencsés eseményt, de extra pénzbevételt is. Ezek a napok különösen jók lehetnek számodra egy kis kikapcsolódásra, találkozókra, randevúkra is, melyek folyományaként szükség lehet a közösségi profilodon akár a kapcsolatod státuszát is változtatni. >>> Itt a heti friss horoszkóp is

.