Havi horoszkóp 2023. február – Az esemény

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2023.01.29. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első felében keményen oda kell tenned magadat, ha azt akarod, hogy minden a terveid szerint alakuljon, ezt azonban nem teszi könnyebbé, hogy eközben még valamely hatósággal, vagy állami szervvel is kapcsolatot kell tartanod egy ügyintézés, vagy talán egy ellenőrzés miatt. Ezekben a napokban fokozottan ügyelj arra is, hogy ne ülj fel cselnek, vagy provokációnak.

A hónap közepén kompromisszumra kényszerülhetsz egy magánéleti programmal, vagy családi eseménnyel kapcsolatosan, melyet a jó viszony és mások elégedettségének megtartása érdekében kell vállalnod. Mindez azonban jót is hozhat az életedbe, mivel így kellemesebben és vidámabban telnek majd a napok egy jó hangulatú társasággal és ez mindent igazolni fog utólag.

A hónap vége kavargó energiákat és szenvedélyt hozhat az életedbe, de hogy mindennek az iránya mi lesz, az elsősorban rajtad múlik majd. Ügyelj arra, hogy határozottságod és kezdeményezőkészséged ne legyen fenyegető, vagy kellemetlen mások számára és akkor érezni fogod, hogy nem taszítani, hanem épp mágnesként fogod vonzani magad felé az embereket. Ezekben a napokban kerüld az adósságot és a felesleges kiadásokat is. >>> Itt a heti friss horoszkóp is

Rák – havi horoszkóp

A hónap eleje belső nyugalmat és egyensúlyt hoz számodra és azt a pozitív hozzáállást, amely pozitív irányba mozdíthatja el körülötted a dolgokat mind a magánéleted, mind pedig a munkád terén. Ha célokat tűzöl ki, akkor légy reális és ne akarj egyből a Holdra repülni. Bármennyire is pozitív a hangulatod és bármilyen erős most az önbizalmad, maradj meg a realitás talaján és eszerint értékeld azt az ajánlatot is, amely ezekben a napokban megtalál téged.

A hónap közepén felgyorsulhatnak körülötted az események, ami nem csak pozitív hatást jelent számodra. Fokozódhat az ingerlékenységed és türelmetlenség lehet úrrá rajtad, különösen akkor, ha úgy érzed, hogy a környezetedben valaki hátráltatja a dolgaidat. Ezekben a napokban fontos döntéseket csakis megfontoltan hozz, ha pedig nem vagy biztos a dolgokban, érdemes inkább óvatosan kivárnod.

A hónap végén egy hír szinte felrobbanthatja körülötted a hangulatot és ez alól te sem tudod majd kivonni magadat. A változás, amelyet ez a hír jelent, talán elsőre még ijesztő is lehet, de ha kicsit jobban a dolgok mögé nézel, megláthatod benne a lehetőségeket is. Ezekben a napokban egy a magánéletedben történő változás is izgalmakat hozhat, de ettől garantáltan nem fogsz majd megijedni. >>> Itt a heti friss horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.