Hirdetés

Hirdetés

ezotéria

Horoszkóp - 2007. március

2007.03.03

A Bika fordítson több időt kulináris élvezetekre, a Rákok váratlan kiadásokkal szembesülhetnek. A Szüzet hatalmába kerítheti a szenvedély, a Skorpiókat önvizsgálatra kényszeríti a sors, a Bakok munkamániája családi problémák kiváltója lehet, az Ikrek vigyázzanak a váratlan szerelemre. Mit tartogat még a március? Megtalálja az ALON horoszkópjában!

Horoszkóp - 2007. február

2007.02.03

A Bikák vigyázzanak a rosszakaratú kollégákkal, A Rákok óvatosan sportoljanak a sérülésveszély miatt, a Szűzek vállalják fel konfliktusaikat. A Mérlegek életében egy szenvedélyes kapcsolat veheti kezdetét, a Vízöntők indítsanak vállalkozást, a Halak pedig teleljenek barátaikkal. Természetesen a többi jegyről sem feledkeztünk el.

Milyen lesz 2007? - Éves horoszkóp

2007.01.01

Márciusig aktív, érzelmeinkben erősen ingadozó lesz az újesztendő. Aztán egy nyugodtabb, stabilabb, alkalmanként kemény megéléseket hozó, erősen sorsdöntő évet köszönthetünk. Néha érezhetjük majd úgy, hogy nem ilyen lovat akartunk. Nagyon sok minden megváltozik.

Holdnaptár - 2006. december

2006.12.06

A telihold ideje érzelmi hullámzásokat vált ki belőlünk, a hónap közepén ne hagyjunk ki egy szenvedélyes éjszakát.

Horoszkóp - 2006. november

2006.11.03

November hónapban a Bikáknak komoly feszültségekkel kell megbirkózniuk, szinte életük minden fontos színterén, az Ikrek ne bonyolódjanak vitába főnökükkel, és fokozott szenvedélyességüket a szex irányába tereljék! A Mérlegek határozottsága és akaratereje most megnő, nehezebb lesz velük zöldágra vergődni. A Nyilasok életét sorsukat meghatározó események hatják át, és a Halak újító szándékát most a csillagok áldása kíséri. Vajon mi történik a többiekkel?

.