Hirdetés

Hirdetés

ezotéria

Horoszkóp - 2006 április

2006.04.02

A kosok életében fordulópontot jelent ez a hónap, a bikák jól teszik, ha odafigyelnek kapcsolataikra. Az ikrek jól érzik magukat a bőrükben, a rákok viszont őrlődnek a család és a munka között. A vízöntők energiája kifogyhatatlan, a halak kissé kifordulnak magukból és lázadásra adják fejüket. És a többiek? Tudja meg a szokásos havi horoszkópból!

Horoszkóp - 2006 március

2006.03.01

A nyilasokat nagyon nem kerüli el a tavaszi fáradság, jobb, ha ha mielőbb megcéloznak valamilyen fürdőt. A vízöntők az átlagnál jobban figyeljenek oda a téli sportolásnál, az ikreknek meg alapból meggyűlik a baja márciussal. A legjobban talán a rákok járnak.

Horoszkóp - 2006 február

2006.01.31

A kosok ne hagyják ki a farsangot, az ikrek bizonytalanok, a rákok kicsattannak az energiától, az oroszlánokat nem irigyeljük. A mérlegek egyenek óvatosak a párkapcsolatukban, a skorpiók próbáljanak lazítani, a halak vigyázzanak a csábítókra. Íme a Szombathely és környékére készített februári horoszkóp.

Horoszkóp - 2006 január

2006.01.01

Íme a szombathelyi asztrológus által készített, szűkebbi lakóhelyünkre kiszámított januári horoszkóp, amelyből valamennyire következtetni lehet az egész évre. 2006 pompásan indul a Halaknak, Bikáknak és Szüzeknek, nem így a Kosoknak, Vízöntőknek vagy Mérlegeknek.

Decemberi horoszkóp és holdnaptár Szombathely környékére

2005.11.30

Az ALON megbízásából egy szombathelyi asztrológusnő elkészítette a tizenkét csillagjegy lokális horoszkópját december hónapra. És ez még mind semmi: A napokra lebontott részletes holdnaptárból a Szombathely környékiek részletes tanácsokat kapnak táplálkozásukra nézve, sőt azt is megtudhatják, mikor célszerű hajat festetni, szőrteleníteni vagy éppen szexelni.

.