Hirdetés

Hirdetés

politika

Dragomán György: "Nem tudom, kinek jó ez, és azt sem, hogy mi szükség van rá"

2017.06.01

Aktuális

"Nagyon fáj, hogy azt olvasom, a parlament nagy többséggel szavazta meg azt a törvényt, ami megfosztja a segítségtől a diszlexiás, diszkalkuliás és más tanulási nehézségekkel küszködő gyerekeket." 

Botka szerint ez az akadálya a kormányváltásnak

2017.05.30

Aktuális

Botka László szerint Gyurcsány Ferenc személye gátja a kormányváltásnak. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt közölte: nem változott álláspontja azzal kapcsolatban, hogy kormányváltás alapfeltétele a közös program, a közös lista, a közös egyéni jelöltek és a közös miniszterelnök-jelölt.

Vas megyében is gyűjti az aláírásokat az LMP

2017.05.25

Helyi hírek

Aláírásgyűjtésbe kezd az LMP Vas megyében is, hogy így kényszerítse ki a népszavazást a paksi bővítésről – ezt Németh Ákos, az LMP megyei szervezetének elnöke jelentette be.

LMP és MSZP: a kormány hazudik CEU-ügyben (Frissítve!)

2017.05.24

Aktuális

Egy közlemény és egy sajtótájékoztató. Frissítés: New York állam kormányzója, Andrew Cuomo szerdán közleményben jelezte, hogy készen áll a magyar kormánnyal folytatandó tárgyalásokra a Közép-európai Egyetem (CEU) ügyében.

Bizottsági igen Szabó Tímea pénzbüntetésére

2017.05.23

Aktuális

Az Országgyűlés mentelmi bizottsága keddi ülésén elutasította Szabó Tímea független országgyűlési képviselő jogorvoslati kérelmét a házelnök által kiszabott pénzbírság ügyében - közölte Vejkey Imre (KDNP), a testület elnöke újságírókkal.

.