Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Szombathely Rally: Aschenbrenner-siker

2004.06.20

Aschenbrenner nyerte a felhőszakadással és felázott pályákkal nehezített Szombathely Rallyt. Vasi szereplője is volt a versenynek.

Cabir: Megjelent az első működő mobilvírus

2004.06.17

Sokan talán fel sem fogják annak a hírnek a jelentőségét, mely szerint működőképes az első mobiltelefonokat fertőző, vezeték nélküli kapcsolattal terjedő vírus. Az új Nokiákat szereti, igaz, nem a dühösebbik fajtából való. Egyelőre.

Zenei aranybánya a Download.com-on

2004.06.15

Az internet legszimpatikusabb tulajdonságait, a nyitottságot és az egyetemes hozzáférést aknázza ki a Download.com közelmúltban indított zenei melléklete. Sok ezer szárnyait bontogató zenekar számait tölthetjük itt le, ingyen és legálisan. Japán goa és mongol hip-hop, stílus- és izgalomorgia.

Választási utórezgés: A jobboldal értékelt

2004.06.14

A választók hitelesítették Ipkovich György félévi bizonyítványát – kommentálták a választásokat jobboldali politikusok hétfőn a szombathelyi városháza előtt. A polgármestert nem szólítják fel lemondásra, de – mint mondták - egyértelmű a jelzés, hogy a városban rossz irányba mennek a dolgok.

Kampányfinis: Kiss Péter hazai pályán

2004.06.11

A Park Hotel Pelikánban tartott sajtótájékoztatóján a kancelláriaminiszter ”sztrádaépítést” pedzegetett, miközben felmelegítette a régióközponti álmokat. Utóbb kaptunk egy sajtóközleményt sikeres termofor kémény-pályázatokról is.

.