Heti horoszkóp 2018. november 12. – november 18. – Lelkesedés és kockázat

Horoszkóp minden hétre

2018.11.10. 18:03

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében megerősödhet a kockázatviselési hajlandóságod, ami nagyban megnöveli annak esélyét, hogy valami újba kezdj bele. Igaz lehet mindez a magánéletedre is. Ha izgalomra vágysz, kezdheted a dolgot azzal is, hogy regisztrálsz egy társkereső oldalra. Még ha nem akarsz ismerkedni a valóságban, az ilyesmi akkor is tartogathat számodra érdekes meglepetést és ki tudja, ott bármi megtörténhet.

A hét második fele jó alkalom arra, hogy a családoddal érzékenyebb témákat is érints és felhozz néhány olyan kérdést, melyet eddig mindig a szőnyeg alá kellett söpörni. A kezdeti feszültség után könnyen lehet, hogy mindenki hálás lesz neked, hogy ezt a régóta lappangó feszültséget feloldottad. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében a szokásosnál kevesebb erőfeszítésedbe telik majd, hogy az érdekeid érvényesítsd, vagy a vágyaid teljesüljenek. Ha valakivel megismerkednél, vagy a kapcsolatotokat szorosabbá fűznéd, akkor most van itt az ideje, hogy lépéseket tegyél. Ha egy meglévő egészségtelen kapcsolatot zárnál rövidre, akkor pedig most van meg az extra bátorság benne, hogy lépj.

A hét második felében jó esélye van annak, hogy egy megtévesztés áldozata legyél. Fokozottan figyelj arra, mire akarnak rávenni és ha egy túlságosan is kedvező ajánlattal találkozol, fogj gyanút, hogy be akarnak csapni. Egy cápa készül lecsapni rád, tegyél meg mindent, hogy védekezz ellene! >>> Itt az aktuális havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.