Heti horoszkóp 2018. november 12. – november 18. – Lelkesedés és kockázat

Horoszkóp minden hétre

2018.11.10. 18:03

Ikrek – heti horoszkóp

A hét elején egy eddig meglévő izgalmas vágyakozás tettekbe csaphat át. Talán valakivel kapcsolatban megtörténik az a bizonyos első lépés, amely aztán mindent megváltoztathat körülötted. Különösen izgalmas lehet ez, ha az illető nagyon más habitusú, mint te vagy. Az ösztöneidnek csak nehezen tudsz parancsolni, így a dolog már csak a te kockázatvállalási hajlandóságodon múlik majd.

A hét második felében bonyolult helyzetben kell magyarázkodnod és fontos tisztázó beszélgetések várnai rád. Lehet, hogy ezekben a napokban fontos jogi természetű ügyekben is döntéseket kell hoznod, ehhez azonban mindenképpen kérj szakértő segítséget, nehogy olyan következményekkel kelljen szembesülnöd, ami aztán lehetetlen helyzetbe hoz téged. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felének benned buzgó önbizalma és a lelkesedés ideális környezetet teremt valami új dolog elkezdődéséhez. Légy most kezdeményező és használd ki a kínálkozó alkalmakat. Most arra is lehetőséget lesz, hogy kivívd a környezeted elismerését és növeld a befolyásodat. Mindez megnövekedett vonzerővel is jár majd, amit, hogy mire használsz, azt már neked kell eldöntened.

A hét második felében a szerelmi életedben történik egy kis izgalom, mely azt is okozhatja, hogy kilépsz a komfortzónádból és valami olyasmit teszel, ami eddig nem volt jellemző rád. Ha a dolog jól sül el, az nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a jövőben sokkal intenzívebben éld meg a magánéletedet. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.