Heti horoszkóp 2018. november 12. – november 18. – Lelkesedés és kockázat

Horoszkóp minden hétre

2018.11.10. 18:03

Nyilas – heti horoszkóp

A hét elején erős késztetést érzel majd ahhoz, hogy megszabadulj néhány korlátozástól az életedben. Ez különösen akkor lesz igaz, ha ezzel párhuzamosan új lehetőségek kerülnek eléd. Ragadd meg azt, ami kínálkozik neked, de ne feledd, hogy a változás nem csak jó irányba, hanem rossz irányba is történhet. Ha kockázatot vállalsz, hallgass a megérzésedre.

A hét második felében egy félreértés következményeivel kell foglalkoznod. Ez jó alkalom lehet, hogy tisztázz pár dolgot valakivel, akivel már régóta elbeszéltek egymás mellet.

Ezekben a napokban viszont ne hozz fontos üzleti döntéseket és különösen legyen ez igaz a pénzügyi természetű dolgokra. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében tartózkodnod kell a meggondolatlan lépésektől még akkor is, ha a körülmények mind arra sarkallnak, hogy tegyél meg egy bizonyos lépést. Most nem megfelelő erre az idő, különösen, mivel valaki csak arra vár, hogy hibázz és ezt kihasználhassa a saját hasznára. Légy óvatos azzal, aki a legjobban bátorít.

A hét második felében közelebb kerülhetsz valakihez, akivel lendületet kaphat a szerelmi életed. Ennek azonban negatív következményei is lesznek, hiszen nem mindenki repes az örömtől látva a te boldogságodat. Vigyázz az intrikusokra és ne hagyd magad megtéveszteni. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.