Heti horoszkóp 2018. november 12. – november 18. – Lelkesedés és kockázat

Horoszkóp minden hétre

2018.11.10. 18:03

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében a szerelmi kapcsolatodban kedvező fordulat állhat be és az eddigieknél nagyobb lelkesedéssel veted bele magadat a dolgokba. Igyekezz sokáig táplálni a lángot, ebben segíthetnek a közös élmények. Szervezz közös programokat, utazást és ne ragadj le pároddal a négy fal közé. Lehetsz merész és kísérletező is. Nem fogod megbánni!

A hét végén egy családi problémát kell megoldanod, ami jó alkalmat teremt arra, hogy felmelegítsd a kapcsolatodat valakivel, akivel régóta nem találkoztál. Lehet, hogy most döbbensz rá, mennyi közös van bennetek és a jövőben rendszeressé teszed a vele való kapcsolatot. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében folytatódik az a diadalmenet, ami az utóbbi időben jellemezte a szakmai munkádat. Persze ez mögött most is kemény munka van, de a veled született tehetséged nagyban megkönnyíti számodra a haladást. Lehet, hogy egy időre megtaláltad magadnak azt a tevékenységet, amely kielégít és megfelelő jövedelmet biztosít számodra.

A hét második felében zavar és félreértés okoz feszültséget egy ismerősöd és közötted. Mivel a dolog kimenetele kétséges, érdemes lesz szakértő segítséget kérned valakitől, különösen, ha jogi vonzata is van a dolognak. Most fokozottan figyelj arra, mit mondasz, vagy teszel, mivel ennek következményei lehetnek. Vedd figyelembe azt is, hogy körülötted nem biztos, hogy mindenki igazat mond. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp is!

.