Heti horoszkóp 2018. november 12. – november 18. – Lelkesedés és kockázat

Horoszkóp minden hétre

2018.11.10. 18:03

Mérleg – heti horoszkóp

A hét elején nagyon vágysz egy kis izgalomra, szórakozásra és ez most némi merészséggel párosul benned. Ha kipróbálnál valamit, amit eddig nem mertél, talán tedd meg, de egy pillanatra sem szabad megfeledkezned arról, milyen következmények várhatnak rád. Ne szakadj el a valóságtól és ne tegyél olyasmit, melyet később nagyon megbánnál.

A hét második felében egy ajándék körül forognak majd az események. Talán egy ünneplésre készülsz valakivel, aki nagyon kedves neked, igaz barát, vagy igaz szerelem. Az ajándék azonban nem mostanra szól és nem itt teljesül majd, így valószínűleg egy utazással lesz kapcsolatos. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében átveheted a vezető szerepet egy kapcsolatban, amely lehet üzleti jellegű, de magánéleti is. Cselekedj felelősen, mivel most rajtad áll, milyen fordulatot vesznek az események és később már nem lehet módosítani azon, ami ma megtörténik. Hallgass az ösztöneidre, de ne feledkezz meg a racionalitásról sem!

A hét második felében a szeretet és a gyengédség dominál az életedben. Ha egyedül vagy, most nagy az esélye annak, hogy ígéretes partnerrel hozzon össze a sors, ha pedig partnerkapcsolatban élsz, akkor egy különösen varázslatos és romantikus hétvége vár rád. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.