Heti horoszkóp 2018. november 19. – november 25. – Feszült napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2018.11.17. 18:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében egy váratlan esemény, vagy hír okozhat ijedelmet és arra kényszeríthet, hogy változtass a programodon, esetleg néhány szokásodon. Igyekezz rugalmas lenni és alkalmazkodni a változó helyzethez. Túlreagálnod nem kell a dolgokat, ez csak egy kis kiigazítás nem követel tőled teljes irányváltást.

A hét második felében muszáj lesz valakivel megosztanod a téged foglalkoztató érzéseket, erre ott a legjobb barát, vagy a partnered. Talán még te is meglepődsz azon, mennyire sokat tud segíteni egy meghitt beszélgetés olyannal, aki igazán szeret.  >>> Ha még nem láttad, itt az aktuális havi horoszkópod is!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében a szokásosnál is vonzóbbnak tűnhet egy ajánlat, amely azonban jelentős kockázatokat is hordoz magában. Légy nagyon körültekintő és óvatos, mielőtt valami olyasmibe vágsz bele, ami veszélyezteti mindazt, amiért annyi ideje dolgoztál. Csak annyit kockáztass, amit ha elveszítesz, nem lesz belőle nagy bajod.

A hét második felében meg kell védened valakit egy támadástól. Ha az illető közel áll hozzád, nehéz lesz a dolgot kiegyensúlyozott érzelmekkel kezelni. Légy óvatos és próbáld kordában tartani az érzelmeidet, de ne hagyd, hogy gyengének nézzenek. Néha erőt és határozottságot kell mutatni, hogy eredményt érjünk el.  >>> Ha még nem láttad, itt az aktuális havi horoszkópod is!

.