Heti horoszkóp 2018. november 19. – november 25. – Feszült napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2018.11.17. 18:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a legjobb, amit tehetsz, hogy kiengeded magadból az a felgyülemlett feszültséget és energiát, amely az utóbbi időben felhalmozódott. Sokat segíthet a sport is, de ha a munkába temetkezel, akkor valami egészen különlegeset alkothatsz most. Ha kell, légy merész, de mindig mérlegeld a tetteid következményét is.

A hét második felében fokozottan óvatos legyél, mivel megnövekszik az esélye egy balesetnek, vagy sérülésnek. A legjobb, ha tartózkodsz az olyan tevékenységektől, amelyek veszélyt rejtenek, persze azért ki lehet mozdulni az otthonodból.

A hét végén valaki agresszíven akar rávenni téged valamire, amire, ha nem akarod, határozottan mondj nemet.  >>> Ha még nem láttad, itt az aktuális havi horoszkópod is!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében egy kellemes meglepetés ér, melynek nyomán lehetőséged nyílhat érdekes emberekkel megismerkedni. Az új kapcsolatok ösztönzőek lehetnek a munkádra és arra sarkallhatnak, hogy új ötleteket próbálj ki.

A hét közepén érzékenyen reagálhatsz egy kritikára, ami olyan helyről érkezik, ahonnan inkább támogatást vártál volna. Próbáld figyelmen kívül hagyni a negatív energiákat és csak emiatt ne változtass semmin.

A hét végén viszont kellemes társaságban töltheted el az idődet partnereddel, ha pedig egyedülálló vagy, akkor egy izgalmas új ismeretség vár rád, ha te is úgy akarod.  >>> Ha még nem láttad, itt az aktuális havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.