Heti horoszkóp 2018. november 19. – november 25. – Feszült napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2018.11.17. 18:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első fele alkalmas lehet számodra új dolgok beindítására, és kockázatokkal járó tevékenységek végzésére. Bár a lehetőség, amely előtted áll, nagyon vonzónak tűnhet, azért ügyelj arra, hogy csak akkora legyen az a kockázat, amely nem sodorhatja veszélybe az életed többi területét. Légy türelmes és mérlegeld a lehetséges következményeket.

A hét közepén provokációtól tarthatsz, mivel valakinek nagyon szúrja a szemét a siker, aminek mostanában részese vagy. Kezeld hűvösen a dolgot, lásd meg a cselekedetek mögött a frusztráltságot. Okoz meglepetést és ajánld fel a segítségedet az illetőnek.

A hét végén egy félbehagyott munka balesetet okozhat, ami akár sérüléssel is járhat. Légy óvatos, mivel a jelenlegi helyzetben arra van a legkevésbé szükséged, hogy egy kényszerpihenő miatt lemaradj fontos dolgokról.  >>> Ha még nem láttad, itt az aktuális havi horoszkópod is!

Rák – heti horoszkóp

A hét elején próbálsz változást elérni valamiben, aminek végül az lehet a következménye, hogy belátod, neked kellene megváltoznod. Légy rugalmas és alkalmazkodj a körülményekhez, most erre lehet leginkább szükséged. Gondolkodj másképpen, mint a többiek, ezzel érhetsz el most a legnagyobb eredményt.

A hét második felében a sors olyan valakit sodorhat eléd, aki nagyban segíthet abban, hogy egy új útra lépj. Ösztönzést, bátorítást kaphatsz valamiben, amiben már kezdted elveszíteni a hitedet.

A hét végén pedig te lehetsz az, akinek a vállán kisírja magát egy hozzád közelálló személy. Nyújts vigaszt neki és segítsd, amiben tudod.  >>> Ha még nem láttad, itt az aktuális havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.