Heti horoszkóp 2018. november 19. – november 25. – Feszült napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2018.11.17. 18:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében valaki, akinek hatalma van, nyomás alá helyezhet téged, hogy elérje a célját. Lehet, hogy emiatt módosítanod kell néhány dolgon, hogy megfelelj az igényeknek, vagy, hogy elkerüld azokat. Hogy melyiket választod, az rajtad áll. Ha úgy érzed, hogy kell, védd meg a szabadságodat, de ne menj túl messzire.

A hét második felében nagy összhangban telhetnek a napok, mivel a partnereddel nagyon egy rugóra jár az agyatok. Ebben az időszakban érzékenyebben érinthet, ha valaki a magánéletedet firtatja, így van esélye annak, hogy összetűzésbe keveredj egy családtagoddal, aki folyamatosan kritizálja a döntéseidet.  >>> Ha még nem láttad, itt az aktuális havi horoszkópod is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében változékonyra fordulhat a viszonyod a partnereddel egy feszültség következtében, amely mindkettőtökből szorongást vált ki. Sokkal könnyebb lenne, ha megbeszélnétek ezeket a dolgokat és nem egymás mellett, hanem együtt néznétek szembe a kihívásokkal. Először a problémát kezeld, csak utána foglalkozz azzal, ki okozta a bajt.

A hét második felében különösen körültekintően kezelj minden információt, ami az egészségeddel kapcsolatos, nagy a veszélye ugyanis annak, hogy baljós jelekkel találkozol. Ha így van, ne engedd, hogy erőt vegyen rajtad a pánik, ha úgy érzed, hogy lépni kell, határozottan cselekedj. Szinte biztos, hogy nem nagy a baj, de biztosat kell tudni.  >>> Ha még nem láttad, itt az aktuális havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.