Heti horoszkóp 2018. november 19. – november 25. – Feszült napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2018.11.17. 18:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején az izgalmat és a változást keresheted szinte mindenben, melyet az okoz, hogy mostanában sokkal magabiztosabb vagy, mint korábban. Egy váratlan esemény viszont arra kényszeríthet, hogy változtass néhány dolgon magad körül. Tedd meg, ami kell, de vigyázz, nehogy átess a ló túlsó oldalára.

A hét második felében nyitottan közeledj egy olyan meghíváshoz, amely elsőre nem tűnik túl érdekesnek. Ha részt veszel az eseményen, meglepetés fog érni és azt gondolod majd, kár lett volna kihagyni. Megismerhetsz ugyanis valakit, aki később fontos szerepet tölthet be az életedben.  >>> Ha még nem láttad, itt az aktuális havi horoszkópod is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében valaki fenyegetőn lép fel veled szemben, amit határozottan kell kezelned, ha nem akarod, hogy az illető felbátorodjon. Meg kell találnod az egyensúlyt a határozottság és a komoly visszafogottság között. A túlzott érzelmi reakció több bajt okozhat most, mint amennyi hasznot hajt végül.

A hét második felében egy kapcsolati kérdést kell kezelned, ami csak távolról érint téged. Ha tanácsért fordulnak hozzád, támaszkodj a józan eszedre és segíts egy fontos döntés meghozatalában az illetőnek. Ügyelj arra, hogy ne a rombolásban, hanem inkább az építésben segítsd azt, aki hozzád fordul.  >>> Ha még nem láttad, itt az aktuális havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.