Heti horoszkóp 2018. november 5. – november 11. – Türelem és nagylelkűség

Horoszkóp minden hétre

2018.11.03. 18:05

Mérleg – heti horoszkóp

A héten egy csodás változás vár rád, melyet izgalommal várhatsz. Bármilyen feszült is vagy emiatt, légy türelmes most a környezeteddel és viselkedj szerényen. Ha teheted, adakozz a nálad rosszabb sorsúaknak és másokat is erre biztass. Ez a hozzáállás megnöveli a sikered mértékét, mert az élet mindig százszorosan adja vissza a jót.

A hét közepén egy társaság egyik tagjának viselkedésében fenyegetést érzékelhetsz, ami kissé bizonytalanná tehet. Légy résen, de vedd számításba azt is, hogy esetleg csak félreértettél valamit.

A hét végén egy félreérthető, de romantikus üzenetet kaphatsz valakitől, akit nem ismersz. Lehet, hogy egy új hódolód akadt, de azért légy óvatos is és óvatosan adagold a magadról szóló információkat. >>> Itt a november havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét elején hallgass meg valakit, aki egy új ötlettel keres meg, mivel lehet, hogy az illető egy régi problémádra hoz jó megoldást. Ebben az időszakban jó lehetőséged adódik partneri viszony létesítésére valakivel, akiben megbízol. Ez nem csak üzleti, hanem magánéleti síkon is elképzelhető.

A hét közepén kiderül, hogy a jövőkép, melyet önmagadnak felállítottál, módosul-e. Ahogyan változnak ugyanis körülötted a dolgok, még az is lehet, hogy már te sem azt akarod, amit régen.

A hét végén valaki nagy befolyással lesz rád és könnyen eltéríthet eredeti szándékodtól, már ami a tervezett programokat illeti. Ha jobb választást kínálnak, fogadd el. Amit terveztél, arra ráérsz később is. >>> Itt a november havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.