Heti horoszkóp 2018. november 5. – november 11. – Türelem és nagylelkűség

Horoszkóp minden hétre

2018.11.03. 18:05

Nyilas – heti horoszkóp

A hét elején nyitottan közeledj egy elképzeléshez, amivel valaki megkeres. Az illető nagy valószínűséggel, egy nagylelkű ajánlattal keres meg, amit hiba lenne visszautasítani. Mivel azonban semmi sincs ingyen, keress választ arra, hogy mit kell ezért neked majd beáldoznod. Aztán döntsd el, megéri-e.

A hét közepén egy félreértés miatt feszültség keletkezik közted és a partnered között. Rá kell jönnöd arra, hogy nem csak ártatlannak kell lenni, annak is kell látszani.

A hét végére kiderül, hogy a programod az eredeti terveknek megfelelően alakul-e. Ha egyedül maradsz, akkor menj el szórakozni egyedül. Nem te fogod rosszabbul érezni magadat. >>> Itt a november havi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében nagy szükséged lehet a megérzésedre egy ajánlattal kapcsolatban, amivel megkeresnek. Ha úgy látod, hogy az ajánlat feltűnően kedvező, fogj gyanút, hogy be akarnak csapni. Érdeklődj több helyről, mielőtt igent mondasz, főleg, ha pénzről van szó.

A hét közepén egy jó hírt kaphatsz, amitől úgy érzed, hogy egy régi álmod válhat valóra.

A hét második felében be kell vetned minden befolyásoló képességedet, hogy meggyőzz valakit olyasmiről, amivel valójában neki segítesz. Néha nem könnyű az embereknek segíteni, mivel saját maguk legnagyobb ellenségei ők maguk.

A hét végén egy megérzés hatására erős ingert érzel arra, hogy magad körül rendet tegyél és olyan helyeken is kitakaríts, ahol nem jársz rendszeresen. Csak nem számítasz egy váratlan látogatóra? >>> Itt a november havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.