Heti horoszkóp 2018. november 5. – november 11. – Türelem és nagylelkűség

Horoszkóp minden hétre

2018.11.03. 18:05

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején valószínűleg egy időre ki kell lépned a komfortzónádból ahhoz, hogy egy magánjellegű problémán úrrá légy. Lehet, hogy egy régi csontváz kerül elő a szekrényből és te elhatározod, hogy egyszer és mindenkorra eltünteted azzal, hogy végre a felszínre hozod az ügyet. Végül ki fog derülni, hogy jobban tartottál ettől, mint kellene.

A hét második felében felébred benned a vágy, hogy társaságban töltsd el az idődet, de talán még te sem számítasz arra, hogy ez milyen feszültségeket okoz a partnereddel. Talán egy kis féltékenység jelenik meg, vagy egyszerűen csak mást akartok, mindenesetre olyan feszültségek jöhetnek elő, amelyeket mindenképpen kezelnetek kell majd.

A hét végére elsimulnak az ellentétek, de a tanulságok veled maradnak. >>> Itt a november havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét elején remek hangulatban és nagy munkakedvvel látsz neki a feladatoknak, amit csak erősít, hogy igazán kedvező híreket kapsz a kilátásaidról a jövőt illetően. A sikerhez vezető utad pedig önbizalom egyengeti, és egy új ismeretség, amely hasznos lesz számodra.

A hét közepén egy megérzés miatt visszalépsz valamitől, amire már igent mondtál, ami kellemetlen beszélgetést eredményez valakivel, akit kedvelsz. Néha azonban hallgatni kell az intuícióra és ezt te most valószínűleg helyesen teszed.

A hét végén valaki, akinek adsz a szavára érdekes ajánlattal áll elő, de rejtély számodra, hogy mi az illető mozgatórugója. Pedig a megoldás eléggé kézenfekvő: kedvel téged. >>> Itt a november havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.