Heti horoszkóp 2018. november 5. – november 11. – Türelem és nagylelkűség

Horoszkóp minden hétre

2018.11.03. 18:05

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében ki kell mozdulnod a komfortzónádból, ha el akarsz érni valamit, amitől nem leszel túl boldog. Sajnos azonban bizonyos dolgoknak ára van. Ezekben a napokban gyakorolnod kell az együttérzést is, mivel valakit a környezetedből bánat ér. Segíts neki, nyújts támaszt, ha megteheted.

A hét közepétől egyre többet foglalkoztat egy a magánéletedben az utóbbi időben történt változás, amelynek a kimenetele még nem ismert. Abban biztos lehetsz, hogy ha nem teszel semmit, akkor nem fognak maguktól megoldódni a dolgok.

A hét végén viszont szánnod kell egy napot önmagadra is. Foglalkozz valamilyen önfejlesztéssel, jelenthet ez testi, vagy lelki tréninget is. >>> Itt a november havi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

A hét elején érzékenység és gondoskodás jellemez majd. Teremts alkalmat arra, hogy a környezetedben segíts valakin, aki fontos neked és akinek a lehetőségei szerényebbek, mint neked. Ezzel nem csak neki adsz támaszt, hanem a saját lelkednek is.

A hét közepén fel kell adnod a megszokott kényelmedet egy váratlan helyzet miatt, de utóbb nem fogod megbánni. Új helyzetbe kerülsz és új célok jelennek meg előtted. Lehet, hogy most jön a lehetőség, amire már régóta vársz.

A hét végén fontos megbeszélésed lesz valakivel, aki kiemelt szerepet tölt be az életedben. lehet, hogy feszült lesz a légkör, de tudatos érveléssel a te kerekedhetsz felül és az elképzeléseid érvényesülnek majd. >>> Itt a november havi horoszkóp is!

.