Heti horoszkóp 2018. november 5. – november 11. – Türelem és nagylelkűség

Horoszkóp minden hétre

2018.11.03. 18:05

Ikrek – heti horoszkóp

A hét elején egy váratlan szerencse nyit utat számodra és ismét pozitív várakozással tekinthetsz az elkövetkező néhány nap elé. Légy türelmes, ne dönts elhamarkodottan és ne fogadd el az első ajánlatot azonnal. legalább egy kis gondolkodási időt kérj.

A hét közepén egy új ismeretség okoz számodra rég nem érzett izgalmat, ami a magánéletedre is hatással lehet. Talán jó lesz eljátszani a gondolattal és egy kicsit arról elmélkedni, mi lenne ha. A cselekvés azonban már egy más dolog. Mielőtt lépnél valami meggondolatlant, számolj a lehetséges következményekkel is. >>> Itt a november havi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét elején erős lesz benned a késztetés, hogy segíts valakin a környezetedben, aki rászorul erre. Tedd meg, de vigyázz arra, nehogy a végén kihasználjanak. Lesz egy pont, ahol majd nemet kell mondanod, melyet az illető talán nehezen visel majd.

A hét közepén egy egészségüggyel kapcsolatos problémát kell kezelned, de ez nem fog gondot okozni és hamar, megnyugtatóan fog zárulni.

A hét végén pedig komoly és az életed szempontjából meghatározó tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb, melyek könnyen lehet, hogy elindítanak téged egy új ösvényen, aminek a végén a mainál nagyobb befolyással bírsz majd a környezetedre. >>> Itt a november havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.