Heti horoszkóp 2018. december 17. – december 23. – Izgalommal vegyes várakozás

Horoszkóp minden hétre

2018.12.15. 18:00

Az Ikrek számára optimistán és boldogan telik a hét, a Szűz valami szokatlannak rukkol elő. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében egy kellemes meglepetésben lehet részed, de ahhoz, hogy élvezhesd, szabadidőre lesz szükséged. Légy kreatív és szervezd meg úgy a napjaidat, hogy mindenre jusson elegendő idő. A hét közepén valaki bele akar avatkozni a személyes dolgaidba, ami miatt kénytelen leszel kissé keményebben fellépni. >>> Láttad? 2019-ben ezen csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak.

A hét második felében az optimizmus jellemzi a napjaidat, mivel remek kilátásokkal rendelkezel a jövőt illetően. Egy döntés előtt állsz majd, de mindkét lehetőség vonzó lehet számodra, ami nem könnyíti meg a dolgot számodra. Kérj tanácsot egy bizalmasodtól és csak azután dönts. 

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében a vártnál sokkal kisebb energia befektetéssel sikerül elérni egy célodat, amely lehet szakmai, vagy személyes természetű. Remek kilátásaid vannak a jövőre vonatkozóan, mivel a tapasztalatoddal és a kitartásoddal, olyasmivel is tervezhetsz már, amelyre régebben gondolni sem tudtál.

A hét második felében egy véletlen találkozás során olyan információt kapsz, amellyel nem szokványos módon leszel képes megoldani egy problémát. Ez felkeltheti a kíváncsiságodat és érdeklődésed új irányba fordulhat általa. Ha hajlandó vagy még tanulni is, hamarosan más szemmel nézhetsz a világra is. >>> Láttad? 2019-ben ezen csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.