Heti horoszkóp 2018. december 17. – december 23. – Izgalommal vegyes várakozás

Horoszkóp minden hétre

2018.12.15. 18:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében erős késztetést érzel arra, hogy a szokásos rutint felrúgva, valami olyasmit csinálj, ami tőled nem éppen megszokott. Ennek során olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik egészen más kultúrával, vagy szokásokkal rendelkeznek, de rendkívüli inspirációt jelentenek számodra.

A hét második felében egy örömhír ér, amely egy új döntési helyzetbe segít majd. Szerencsére két jó választás elé állít az élet, ahol majdnem mindegy, hogy melyik úton haladsz tovább. Végül úgyis ugyanoda érsz el. Egy új ismerős segít majd neked választani a lehetőségek közül. >>> Láttad? 2019-ben ezen csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak.

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében bátorságra lesz szükséged valakivel szemben, aki fenyeget, vagy provokál. Nem kell félned, felvenni a kesztyűt, mivel az illetőnek csak a szája nagy, az első határozott reakciódra visszavonulót fúj majd. A lelkednek és az önbizalmadnak még jót is tehet ez a kis kakaskodás.

A hét második felében erős lelki kötődést érzel valaki iránt és ez a friss élmény kissé megzavarhat. Hacsak nem élsz egyedül, gondolkodj el komolyan azon, mennyit ér meg neked most egy váratlan románc. Dönteni valószínűleg később is ráérsz majd. >>> Láttad? 2019-ben ezen csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.