Heti horoszkóp 2018. december 17. – december 23. – Izgalommal vegyes várakozás

Horoszkóp minden hétre

2018.12.15. 18:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében könnyedén túljutsz a rutinfeladataidon, de emellett valami egészen új dologba is váratlan betekintést nyerhetsz. Az információk először zavaróak lesznek, de hamar felismered, milyen módon tudnád a saját életedre alkalmazni azt, amit megtudtál. Hamarosan egy izgalmas próbát kell kiállnod, melyhez azonban szabaddá kell tenned magadat egy időre.

A hét második felében diplomatikusan kell kezelned egy fontos magánügyet, melynek nem csak érzelmi, hanem pénzügyi aspektusai is lehetnek. Ötletekre, tervezésre és racionális megoldásokra lesz szükséged ahhoz, hogy a helyzetből a legmegfelelőbb megoldást hozd ki. >>> Láttad? 2019-ben ezen csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében óriási energiával veted bele magadat a munkába, de észre kell venned, hogy körülötted mindenkinek már a közelgő ünnepeken jár az esze. Talán csalódott vagy emiatt, de légy megértő és amit el kell engedned, azt engedd el. Bőven lesz lehetőség az elmaradást pótolni később. Add át magad inkább te is a készülődésnek!

A hét második felében nagy szükséged lehet a kreativitásodra, különösen, ha meglepetéssel készülsz valakinek az ünnepekre. Ne feledd, hogy gyakran egy jó ötlettel kifejezett szeretet sokkal többet ér minden drága ajándéknál. Tedd különlegessé az ünnepet idén azzal, hogy valami szokatlannal rukkolsz elő! >>> Láttad? 2019-ben ezen csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.