Heti horoszkóp 2018. december 17. – december 23. – Izgalommal vegyes várakozás

Horoszkóp minden hétre

2018.12.15. 18:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében a kíváncsiságod egy új terület felfedezésére sarkall, melynek során új emberekkel ismerkedhetsz meg. Ha akarod, bepillantást kaphatsz eddig általad nem ismert dolgokba is, ami egy kis képzéssel és tanulással kombinálva a jelentősen megváltoztathatja a hozzáállásodat bizonyos dolgokhoz. A döntés rajtad áll, lesz-e benned elég nyitottság ehhez.

A hét második felében optimizmus és boldogság vesz erőt rajtad és egyre nagyobb vágy lesz benned arra, hogy szerető társaságban töltsd el az idődet. A dolgok körülötted elkezdenek összerendeződni és a hét végét már izgalommal vegyes várakozással töltheted. >>> Láttad? 2019-ben ezen csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében olyan belső erővel rendelkezel, amely könnyedén átsegít minden nehézségen és még arra is marad benned energia, hogy a környezeteden segíts. Ezekben a napokban erős kisugárzásoddal nem csak a munkahelyeden, hanem a magánéletedben is egyfajta mágnesként viselkedsz majd.

A hét második felét a romantikus érzelmek határozzák meg nálad, a meglévő kapcsolatod megerősödik, szenvedélyesebbé válik, ha pedig a társkereső fázisban vagy, akkor nagy az esély, hogy nem töltöd egyedül az ünnepeket. A hét végén egy nem várt ajándékot kapsz valakitől, aki nagyon kedves a szívednek. >>> Láttad? 2019-ben ezen csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.