Heti horoszkóp 2018. december 17. – december 23. – Izgalommal vegyes várakozás

Horoszkóp minden hétre

2018.12.15. 18:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első napjaiban lehetővé válik számodra, hogy új oldaladról mutatkozz be valahol és olyasmit is megmutass magadról, ami miatt megváltozhat a rólad kialakult kép az környezetedben. Ha akarod, most néhány változtatást is tehetsz az életmódodban, de ehhez el kell hagynod a kényelmes komfortzónádat egy időre.

A hét közepétől egy jó hír határozza majd meg a mindennapjaidat és kiváló alkalmat teremt, hogy pozitívan gondolkodva rendbe tegyél néhány dolgot az emberi kapcsolataidban. Lehet, hogy itt az ideje, lezárni pár régóta húzódó vitás kérdést is, legyen az munkahelyi, vagy magánéleti ügy. >>> Láttad? 2019-ben ezen csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy bonyolult és nehéz feladatra kell összpontosítanod, de semmi sem állíthat meg abban, hogy befejezd, amit elkezdtél. Kitartásoddal most olyan helyzetbe hozhatod saját magadat, amely lehetőséget ad, hogy hamarosan új pozícióból indíts.

A hét közepén egy régi álmod teljesül a magánéletedben, melyet egy hozzád nagyon közel álló embernek köszönhetsz majd.

A hét végén jót tenne a lelkednek, ha csatlakoznál egy jótékonysági akcióhoz, mellyel kevésbé szerencsés embereket, vagy állatokat támogatnál. Ezek a gesztusok legtöbbször nem kerülnek pénzbe, de akit segítesz vele, annak számára akár a túlélést is jelenthetik. >>> Láttad? 2019-ben ezen csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.