Heti horoszkóp 2018. december 17. – december 23. – Izgalommal vegyes várakozás

Horoszkóp minden hétre

2018.12.15. 18:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első fele izgalmas változást hozhat a szakmai, vagy akár a magánéletedbe. Lehet azonban, hogy az új dolgok némi drámával is járnak, mivel nem mindenki fogadja jól a környezetedben ezt. Ha azt szeretnéd, hogy a párod, vagy minden családtagod elfogadja, amit szeretnél, kreativitásra lesz szükséged.

A hét második felében nyitottságra lesz szükséged és arra, hogy a látókörödet is bővítsd. Egy új ismeretség ugyanis új lehetőségeket is felvillant számodra, ehhez azonban ki kell mozdulnod a komfortzónádból. Mielőtt döntesz, jól fontolj meg mindent és beszéld át a dolgot a legszűkebb családtagjaiddal is. >>> Láttad? 2019-ben ezen csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak.

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele újabb és újabb sikereket hozhat számodra, ami felkeltheti valaki olyan figyelmét is, aki nálad nagyobb hatalommal rendelkezik. Ha jó lehetőség adódik, fontold meg, de ha fenntartásaid vannak, inkább kérj időt a gondolkodásra és vitasd meg a dolgot azzal, aki a legközelebb áll hozzád.

A hét második felében kreatívan kell hozzáállnod az előtted álló feladatokhoz, mivel olyan helyzet adódik, amivel nem tudsz a hagyományos módon megbirkózni. Valószínűleg külső segítséget kell figyelembe venned és ez egy új, nagyon érdekes ismeretséget hozhat számodra.

A hét végén megmutathatod önzetlen oldaladat is, amitől joggal érzed majd, hogy egy kicsit megint jobb ember lett belőled. >>> Láttad? 2019-ben ezen csillagjegy szülöttei gazdagodhatnak.

.