Heti horoszkóp 2018. december 24. – december 30. – Zavartalan napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2018.12.22. 18:00

Az Ikreknek azért legyen egy B-terve, az Oroszlán egy régi problémára talál megoldást. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele a szeretetről és a családról szól majd és nyitottság, őszinteség jellemzi. Előtérbe kerülnek a valódi érzések és a kölcsönös tisztelet, megértés. Terítékre kerülnek olyan témák is, melyek régóta ott vannak a levegőben, de eddig még nem volt alkalom megvitatni őket.  

A hét második felében átmenetileg versenyhelyzet alakulhat ki egy családi program és a munka között, amely ellentétet nem biztos, hogy feszültség nélkül meg tudsz oldani. A hét utolsó napjai viszont meglepetéssel szolgálhatnak számodra, mivel váratlan helyről érkezik meghívás a részedre. >>> Itt a 2019-évi szerelmi horoszkópod!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében kiderülhet, hogy az elmúlt napok aggodalmai teljesen alaptalanok voltak és végül mind sikeresen a helyére kerül, még pont idejében. A környezet és az hozzátartozók ismét megmutatják számodra, hogy melyek azok a dolgok, amelyek igazán fontosak az életben.

A szeretet és az elégedettség érzése a hét második felében is veled marad, de úgy érzed majd, hogy örömed akkor lenne igazán teljes, ha valaki, még ott lenne veled.

Ezekben a napokban egy már meglévő kapcsolat új szintre fejlődhet és könnyen lehet, hogy ez az új viszony az elkövetkező időszakod meghatározó eleme lesz.  >>> Itt a 2019-évi szerelmi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.