Heti horoszkóp 2018. december 24. – december 30. – Zavartalan napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2018.12.22. 18:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében létrejön benned végre az a lelki egyensúly, amire annyira vágysz. A hozzád legközelebb állók társaságában megkapod azt az érzelmi támogatást, amely szükséges és egy fennálló feszültséget is sikerül végül elsimítani. Ebben nagy szerepe lesz egy női hozzátartozódnak.

A hét második fele nyugalmasan telik még akkor is, ha ezekben a napokban a munkáddal is foglalkoznod kell. Képes leszel megtalálni az egyensúlyt és nem lesznek komoly akadályok sem előtted már.  >>> Itt a 2019-évi szerelmi horoszkópod!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felének meghittségét megzavarhatja egy félreértésből, vagy bizalmatlanságból adódó feszültség, de ez csak akkor veszélyezteti igazán a hangulatot, ha te esetleg nem tudsz uralkodni az érzelmeiden. Készülj fel előre és tartsd magad a tervhez, akkor nem lehet baj.

A hét második felében kapcsolatba kerülhet veled valaki, aki nagy befolyással bír az életed alakulására. Hogy ez végül milyen végkifejletbe fordul, az viszont főleg rajtad múlik majd. Ügyelj arra, hogy ne kérdőjelezd meg a jó szándékot, mely most feléd árad.  >>> Itt a 2019-évi szerelmi horoszkópod!

.