Heti horoszkóp 2018. december 24. – december 30. – Zavartalan napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2018.12.22. 18:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felének nyugalmát és örömét megzavarhatja egy kommunikációs probléma, amely egy kis előrelátással elkerülhető lett volna. Ha résen vagy és jó döntéseket hozol, akkor viszont minimalizálhatod az ezzel járó kellemetlenségeket. Ügyelj arra, hogy minden program esetében legyen egy B-terved!

A hét második felében viszont egy olyan dologgal kell foglalkoznod, melyet eddig mindig igyekeztél halogatni. Sajnos azonban már nem lehet tovább várni, így ezekben a napokban kénytelen vagy elvarrni a szálakat és lezárni a még nyitott ügyeket. A szerencse a szerencsétlenségben az, hogy ebben meglepetésedre segítségedre lesz valaki.  >>> Itt a 2019-évi szerelmi horoszkópod!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében a te lelkes, bátor kezdeményezőkészségedre lesz szükség, hogy a dolgok körülötted zökkenőmentesen alakuljanak. Ha úgy érzed, egyedül nem birkózol meg a feladattal, akkor kérj segítséget a közvetlen környezetedből. Több jelentkező is lesz, aki örömmel osztozik a felelősségben.

A hét második felében az érzelmi életed még intenzívebbé válhat és valakivel a kapcsolatod egy új szintjét élheted meg. Fény derülhet egy titokra is, ami viszont nem valami sötét dolgot, hanem egy örömhírt tartalmaz majd.  >>> Itt a 2019-évi szerelmi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.