Heti horoszkóp 2018. december 24. – december 30. – Zavartalan napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2018.12.22. 18:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele a magánélet, az otthon és a család jegyében telik el és várhatóan sokkal érzelmesebb, érzékenyebb leszel az átlagosnál. Ez nagyszerű alkalom lesz viszont arra is, hogy beszéljetek egy a családot érintő problémáról is és végre közösen megnyugtató megoldást találjatok rá. Valakinek most megmutatkozik a valódi személyisége is.

A hét második felének igazán pozitív lendületet ad az a sok meghitt pillanat, melyen túl vagy, viszont most lesz benned igazán erő arra is, hogy egy kapcsolati problémával behatóbban foglalkozz. Ezekben a napokban jó alkalmat találhatsz arra is, hogy valakinek a bizalmát elnyerd.  >>> Itt a 2019-évi szerelmi horoszkópod!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében a meghitt és nyugalmas pillanatok között megjelenhet benned egy zavaró érzés, amelyről nem tudod eldönteni, hogy az alapja valós, vagy csak a képzeletedben jelenik-e meg. Első körben ne vedd komolyan a jeleket és ne rontsd el ezzel az ünnepet, de légy résen és ne feledkezz meg róla később sem.

A hét második felében valakivel a kapcsolatod mélyebbé és spirituálisabbá válhat, amit csak erősít, hogy egy titokra is fény derül az illetővel kapcsolatban. Törődnöd kell az egészségeddel is, mert könnyen lehet, hogy a mögötted álló napokban túl sok volt a jóból és be kell iktatnod a mozgást is a programodba, ha nem akarsz elhízni.  >>> Itt a 2019-évi szerelmi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.